sâmbătă, 10 decembrie 2016

Storks (Berzele) - o animație LGTB...etc...

   M-am dus in week-end la familie și am zis să ne uităm la un film. Ca să nu avem surprize cu scene neplăcute, am ales să căutăm o animație. Așa am început să vizionăm Berzele.
   Berzele de la început livrau bebeluși celor care le scriau (ideea în sine, deși neagă actul conlucrării părinților cu Dumnezeu, este oarecum nevinovată pentru că animația este destinată copiilor). Bebelușii erau creați de o mașinărie magică, în funcție de cerințele clientului (se neagă din start existenţa lui Dumnezeu).
Fiindcă una din berze s-a atașat de unul din bebeluși, și din cauză că a distrus locația livrării, au hotărât să nu mai livreze copii, ci diverse colete. Când acel copil nelivrat (Lalea) a împlinit 18 ani , trebuia dat afară din companie, iar barza Junior a ascuns-o în camera de primit scrisoari, începe distracția : deși nefuncțional, serviciul de corespondență primește o scrisoare de la un băiețel ce își dorea un frățior.
Orfana activează fabrica de bebeluși și Junior hotărăște să facă livrarea.
Nu mai povestesc detalii din film, căci în linii mari nu e rău de urmărit, atât mai menționez că spre sfârșit se reactivează fabrica și încep din nou livrarea de copii. Abia aici apare o scenă pro LGTB: în ultimul sfert de oră din film, se prezintă momentul primirii copiilor de către doritori, printre care nu numai familii alcătuite din bărbat și femeie, ci chiar un cuplu de lesbiene și unul de homosexuali și o femeie singură (narcisism).
Nu doar că au imaginat venirea pe lume a unui pui de om ca pe o simplă comandă computerizată, ci au introdus într-o animație pentru copii și ideea că familia nu înseamnă doar mamă și tată,  bărbat și femeie, ci întreaga propagandă LGTB... etc...

M.H.

P.S. Dacă mai descoperiți ceva de genul acesta, menționați în comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Icoana Maicii Domnului

Icoana Maicii Domnului