miercuri, 27 mai 2015

Despre noi

Doamne ajută!

      Editura Apa Vieții după cum observați nu există ca instituție editorială comercială. Este doar inițiativa mea de a aduce în lectura credincioșilor cărți mai vechi care nu mai sunt reeditate, cele mai multe provenite din scanări, dar tehnoredactate într-un format bun de printat și de lecturat.
     Sper că pe viitor voi primi astfel de cărți de la voi sau scanări ce încă nu se găsesc în spațiul virtual. Nu voi edita cărți cu conținut eretic sau cărți cu conținut ecumenist.
     Am început cu un profil pe SCRIBD dar în multitudinea de cărți digitale, am considerat că e nevoie să le fac cunoscute pe acest blog.
   Mulțumesc pentru cei ce s-au ostenit cu fotocopierea și încărcarea lor în spațiul virtual!
   
  Actualizare 10.10.2017
Începând cu această dată toate cărțile sunt pe platforma ARCHIVE.ORG fiindcă Scribd a devenit o platformă contra cost. Tot de acum puteți accesa aceste cărți din meniu, toate paginile fiind actualizate cu noua situație. 
  

Cu drag pentru ortodocșii români,
cel mai mic dintre monahi, Hrisostom

3 comentarii:

 1. Exista vreo alta posibilitate de a downloada cele 12 volume ale lui Florovski? Cei de la scribd imi cer datele cardului chiar daca nu-l vor incarca deoarece prima luna gratuita.
  Va multumesc
  Marian

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Momentan nu. Am întâmpinat aceeași problemă, însă nu am avut timp să caut altă platformă pentru a distribui cărțile. În maxim o lună găsesc o variantă.

   Ștergere
  2. Am actualizat link-urile și toate postările în care se găsesc cărțile editate de mine. Am trecut pe platforma archive.org și deocamdată este gratuită. Spor la lectură!

   Ștergere